Negen

Ze wist hoe ze zijn wereld kon binnendringen. Het is een man, dus hoe moeilijk kon het zijn? De vlinders vulde haar buik, zodat ze geen hap meer door haar keel kreeg. Het is waar ze op gehoopt had. De meiden op instagram waar ze zo tegen opkeek, zagen eruit alsof ze al in geen weken hadden gegeten. Ze wist dat dit waarschijnlijk photoshop was. Toch dacht ze meer aandacht van hem te kunnen krijgen als ze er zo uit zou zien. Niemand had zicht op haar eetpatroon, zo kon ze haar gang gaan. De misselijkheid die werdt veroorzaakt door het niet-eten, zorgde ervoor dat ze ‘s nachts amper sliep. Ze functioneerde niet meer zoals ze gewend was, al was de pijn na de derde dag verdwenen. Het slaaptekort en de misselijkheid hadden samen haar uiterlijk beïnvloed. Het vergeelde oogwit, had ze het minst erg gevonden. De kringen rond haar ogen werden met de dag donkerder en haar vriendinnen zagen een ander persoon. Daar voelde ze niets voor. Hij was het waard.

Het enige wat zij wilde was dat hij haar zag staan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s